Sabtu, 26 Januari 2013

Menunggu Detik Itu ... POSTING

AS SALAM DAN SALAM 1 MALAYSIA... SEMALAM AKU DAN KAWAN-KAWANKU MENERIMA TWEET MAKLUM BALAS DARI TIMBALAN MENTERI PELAJARAN YB DR. Ir WEE KA SIONG. NAK TAHU MAKLUMAN APA? SUDAH TENTU MAKLUMAN TENTANG TEMUDUGA KAMI CALON IJAZAH SARJANA MUDA PENDIDIKAN (ISMP) SEBAGAI BAKAL GURU.

MENURUT KENYATAAN DR WEE KA SIONG MELALUI AKAUN TWITERNYE GRADUAN IJAZAH SARJANA MUDA PENDIDIKAN AKAN DITEMUDUGA PADA PERTENGAHAN BULAN FEB 2013 IAITU SELEPAS TAHUN BARU CINA. PENANTIAN GRADUAN ISMP SELAMA SETAHUN TELAH MEMBUAHKAN HASIL. PERANAN DAN KERJASAMA YANG DIBERIKAN OLEH SEMUA BAKAL GURU DARI ISMP TELAH MENDAPAT MAKLUM BALAS YANG POSITIF. UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT BOLEH LIHAT DISNI . PENANTIAN YANG BEGITU LAMA AKHIRNYA SUDAH TIBA. POSTING TETAP POSTING...TUNAIKAN JANJI POSTING KAMI SEPERTI YANG DIUNGKAPKAN...TERIMA KASIH KERAJAAN.

MARILAH SAMA-SAMA KITA BERDOA KEPADA ALLAH AGAR SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR. YA ALLAH YA TUHAN KAMI...ENGKAU PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN TEMUDUGA DAN PENEMPATAN KAMI SEBAGAI BAKAL GURU...KURNIAKANLAH KAMI FAHAMAN PARA MALAIKAT DAN HAFALAN PARA NABI...AMINNNN...SEMOGA SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR. JOM STUDY...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan